PSG third kits 2018 Air Jordan

PSG Champions League shirt 2018

Komende week start de Champions League weer en bijna alle clubs zijn inmiddels voorzien van hun derde tenue. Alleen Paris Saint Germain zal deze week nog officieel zijn nieuwe 3rd kits bekend maken. Wij laten jullie alvast de eerste officiële foto's zien van deze speciale Air Jordan Champions League shirts.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

PSG third kit 2018

Paris Saint Germain lijkt de enige club te zijn die afwijkt van de speciale foto effecten op de voorkant van het shirt. Daar waar andere Nike clubs een foto op de voorkant hebben staan van de bijbehorende stad komt PSG met twee nieuwe Champions League uitshirts 18/19. Deze staan in het teken van de legendarische basketballer Michael Jordan. Op de eerste twee foto’s laten we jullie de witte uitvoering zien. Deze heeft een brede v-hals en is op de voorkant voorzien van een brede verticale zwarte baan. Deze baan is gemaakt van kleine zwarte bolletjes. Op de buik is deze baan onderbroken voor hoofdsponsor Fly Emirates.

PSG air Jordan third kit 2018 white

PSG Air Jordan kit

De voorkant van dit PSG third shirt 18/19 heeft op de borst het PSG logo en op de andere kant de Air Jordan “Jumpman”. Op de onderkant van het shirt zit een speciale Air Jordan badge. De achterkant is in de nek voorzien van een brede streep in de kleuren rood, zwart en wit.

PSG third kit 2018

PSG Champions League shirt 2018

Het tweede Champions League uitshirt 2018 heeft als basis hetzelfde Nike Vapor design met de kenmerkende strepen over de mouwen. Op deze zwarte variant zijn deze Vapor strepen wat beter te zien. In de nek zien we nu ook de naam Paris staan en het Air Jordan logo. Je koopt deze bijzondere PSG voetbalshirts na lancering hier online.

PSG air Jordan 3rd kit 2018 black

PSG 3rd kit 2018

PSG third kits 2018 Air Jordan, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*