PSG shirt 2017

PSG thuisshirt 2017

Paris Saint-Germain is de eerste grote club met Nike als kledingsponsor die een nieuwe voetbalshirt 2017 bekend heeft gemaakt. Dit nieuwe PSG shirt 2017 zal gedragen worden tijdens de thuiswedstrijden in het Parc des Princes stadion in Parijs. Iemand die dit nieuwe PSG shirt 16/17 zeker niet meer gaat dragen is sterspeler Ibrahimovic. Hij heeft vandaag officieel laten weten volgend seizoen een andere uitdaging aan te gaan. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

PSG shirt 2017

Op de volgende foto’s laten we jullie de Authentic versie zien van het PSG shirt 2017. Dit is de duurdere uitvoering die ook daadwerkelijk gedragen zal worden tijdens de wedstrijden. Deze uitvoering heeft een adviesprijs van rond de €130. De normale “fan” uitvoering zal een adviesprijs krijgen van ca. €90. Beide shirts zullen na lancering hier online te koop zijn. Dit nieuwe Paris Saint-Germain thuisshirt 2017 heeft als basis de kleur Midnight Navy. De bovenkant is afgewerkt met een strakke v-hals. Over het midden van het shirt gaat een brede verticale baan gevuld met dunne rode strepen en een wite aan de buitenkanten. Halverwege is deze baan onderbroken door shirtsponsor Fly Emirates. Op de linkerborst is het bekende PSG logo te zien. Op de andere kant staat een witte Nike Swoosh. De donkere mouwen zijn aan de onderkant afgewerkt met een geribbelde stof. De binnenkant van de nek is voorzien van de tekst Ici C’est Paris.

 

PSG shirt 2017

PSG thuisshirt 2017

Op de achterkant van dit PSG thuisshirt 2017 is goed te zien dat de donkere kleur van de mouwen via de schouders naar elkaar doorloopt. In de rand van de nek is de naam Paris verwerkt in de stof. Daaronder zit ook weer een klein dun rood met wit streepje. Op de mouwen is de naam van subsponsor QNB te lezen. Andere bekende OSG spelers van dit moment zijn o.a. Cavani, Di Maria, Marco Verratti, David Luiz, Thiago Silva en Maxwell. De Nederlander Van der Wiel zal de club mogelijk gaan verlaten. Bestel de nieuwste PSG voetbalshirts 2017 hier.

 

PSG thuisshirt 2017

PSG shirt 2017, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*