PSG trainingsshirts 2017/18

PSG shirt 17/18

Vandaag geven wij alle fans uit Parijs een eerste blik op de nieuwe PSG trainingscollectie 17/18. Wij kunnen jullie namelijk exclusief een tweetal PSG trainingsshirts 17/18 laten zien en een PSG Pre-match shirt 2017/18. Natuurlijk is de nieuwe collectie opnieuw ontworpen en gemaakt door Nike.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)

PSG trainingsshirts 17/18

De eerste variant is het trainingsshirt dat zeer waarschijnlijk gedragen zal worden in aanloop naar de thuiswedstrijden van de club uit Parijs. Dit PSG trainingsshirt heeft een donkerblauwe basis en is afgewerkt met een ronde hals. Over de schouders en mouwen gaat een soort van gekartelde rode rand. Rond de nek zit een rood streepje. Deze kleuren zullen ook de basis zijn voor het nieuwe PSG thuisshirt 17/18. Op de borst mag het PSG logo natuurlijk niet ontbreken. Op de buik staat met witte letters de naam van shirtsponsor Fly Emirates. Op de rechterborst staat een witte Nike Swoosh. De achterkant van dit trainingsshirt is volledig blauw. NU is in de nek het rode randje ook wat beter te zien.

PSG 17-18 trainingsshirt

psg trainingsshirt 2017 2018 blauw

PSG trainingsshirt 2017/18 uit

Het tweede trainingsshirt heeft dezelfde basis als het eerste getoonde shirt. Nu zijn de kleuren allen net andersom. Deze rode variant zal men zeer waarschijnlijk gaan dragen in aanloop naar de uitwedstrijden. Deze nieuwe trainingsshirts koop je na lancering hier online.

PSG 17-18 training top

psg trainingsshirt 2017 2018 rood

PSG Pre-Match top

Het laatste shirt dat we jullie laten zien is het nieuwe PSG pre-match shirt. Dit shirt heeft een witte basis en is over het gehele shirt voorzien van een grijze grafische print. De print heeft zeshoekige vlakken. De bovenkant van dit PSG shirt heeft eveneens een ronde hals. Net als de trainingsshirts heeft ook dit tenue een streepje rond de nek. Deze keer in de kleur blauw. Daar waar de trainingsshirts een gekartelde streep over de schouders en mouwen hebben, is dit pre-match shirt voorzien van een rechte donkerblauwe streep. Ook de naam van shirtsponsor Fly Emirates is nu donkerblauw. Op de achterkant zien we bovenaan met grote blauwe letters de naam Paris gedrukt staan. Bestel de nieuwste PSG shirts altijd als eerste hier.

PSG 17-18 pre match top

Paris saint Germain pre match top 17-18

 

 

PSG trainingsshirts 2017/18, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*