Pogboom Ace 17.1

Pogba voetbalschoenen

Vandaag kunnen we jullie exclusief de eerste foto's laten zien van de nieuwe Paul Pogba Ace 17 trainers 2017. Deze nieuwe voetbalschoenen verwachten wij voor eind september hier beperkt verkrijgbaar. Op de volgende foto's zie je zowel de indoor als de Turf uitvoering. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Pogba Ace 17

Na de eerdere donker zwarte uitvoering kiest Adidas nu voor een lichtere Pogba variant van de Ace 17+. Deze heeft een Turf zool met opstaande rand rond de hak. Over de neus zit een extra hoge witte rand. De bovenkant van de voet is voorzien van een jungle print. Op de buitenkant van de voet zitten drie witte Adidas strepen die zijn afgewerkt met een gouden randje.

Pogba ace 17+

Pogboom Ace 17

Op de binnenkant van de voet zien we een wit Adidas Ace logo. Op de bovenkant van de voet zit een lipje met de letters PP van Paul Pogba. Deze zijn ook met gouden letters te zien op de inlegzool.

 

pogboom adidas ace 17.1 TF

adidas pogba ace 17

Pogba Ace 17.1

De indoor uitvoering betreft de Ace 17.1 en is bovenop voorzien van veters. Op de hak van de schoen is de naam Pogboom te zien. Bestel deze nieuwe Pogba voetbalschoenen na lancering hier online.

Pogba Ace 17.1

pogba ace 17

pogboom ace 17

 

Pogboom Ace 17.1, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*