Platinum Messi 15 voetbalschoenen

Platinum Messi 15 voetbalschoenen

Adidas heeft vandaag de speciale Platinum Messi 15 voetbalschoenen 2016 op de markt gebracht. Met deze schoenen viert Adidas de verkiezing van Lionel Messi tot voetballer van het jaar 2015. Deze Ballon D'or werd gisteren officieel uitgereikt. In de laatste ronde waren alleen Neymar Jr, Cristiano Ronaldo en Lionel Messi nog overgebleven. Uiteindelijk ging Messi er voor de vijfde keer vandoor met deze prestigieuze prijs.  Een absoluut record.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Platinum Messi 15

Deze nieuwe Platinum Messi 15 Ballon D’or voetbalschoenen 2016 hebben als basis hetzelfde ontwerp als de reguliere Messi 15.1 voetbalschoenen en hebben een witte basis. De schoen is gemaakt van Argentijns leer. Met de slogan “Gold is for winners, platinum is for the greatest” maakt Adidas zijn keuze voor de platinum afwerking duidelijk. Zowel het Adidas logo op de zijkant van de hak alsmede het Messi logo op de buitenkant van de hak is gemaakt van echt platinum.

Messi 15 Platinum

Platinum Adidas Messi 15

Messi 15 Platinum voetbalschoenen

Als we deze Messi 15 Platinum voetbalschoenen van de bovenkant bekijken zien we op de lip van de schoen een foto van Lionel Messi gedrukt. De schoen is afgewerkt met witte veters. Als we de hak van de schoen bekijken zien we vier gouden stipjes en één platinum stip. Dit is natuurlijk een verwijzing naar de vijf Ballon D’or prijzen. Deze stippen zien we ook terug op de inlegzool van de linkerschoen. In de rechterschoen staat de tekst “El Mas Grande de todos los tiempos” gedrukt. Dit wil zeggen “De grootste aller tijden”.  Mochten deze nieuwe Platinum Messi 15 voetbalschoenen binnenkort te koop zijn, dan kun je ze na lancering hier vinden. Geef ons je mening over de nieuwe kicksen en reageer.

Messi 15 platinum voetbalschoenen

Messi 15 Platinum

Messi voetbalschoenen 2016

 

Messi 15 Platinum Ballon D'or

Messi 15 boots

Messi 15 voetbalschoenen Platinum

 

Platinum Messi 15 voetbalschoenen, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*