Pogba Adidas Ace 17+ Purecontrol Camo

Paul Pogba voetbalschoenen 2017

Exclusief bij Voetbalshirtjes.com, de nieuwe Paul Pogba Adidas Ace 17+ Purecontrol Camo voetbalschoenen 2017. Het jaar is pas net begonnen maar wat ons betreft maakt dit ontwerp van Adidas nu al kans om voetbalschoen van het jaar 2017 te worden. Prachtig werk van Adidas. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Paul Pogba Ace 17+ Purecontrol

Net als andere grote sterren als Messi en Ronaldo heeft ook Paul Pogba al enige tijd zijn eigen voetbalschoen. Wat ons betreft ook vaak de mooiste. Natuurlijk maakt Adidas voor dit ontwerp gebruik van de Adidas Ace 17 serie maar door het kleur gebruik en persoonlijke details is het toch een echte Pogba voetbalschoen. Voor deze nieuwe Pogba voetbalschoenen 2017 heeft Adidas gebruik gemaakt van enen gouden frame als basis. Dit Sprintframe heeft hoge randen rondom de hak en enkel. Het bovenste gedeelte van de schoen is voorzien van een zwarte basis met een gouden camouflage print. De bovenkant van de sok is rond de enkels en bovenkant van de voet alleen zwart. Op de buitenkant van de enkel staan drie brede korte Adidas strepen. Deze zijn afgewerkt met een dun gouden randje.

Pogba voetbalschoenen kopen

Pogba adidas Ace 17+ Purecontrol camo

ace 17 Purecontrol pogba camouflage

Pogba voetbalschoenen

Als we naar de binnenkant van de voet kijken zien we op het midden een gouden Adidas Ace logo met daarnaast de tekst Controlskin. Op de bovenkant van de voet zit op de rand van de sok een gouden Adidas logo. Bovenop de sok zit een lusje met daarop het logo van Paul Pogba (PP). Over de voorkant van de voet loopt een streep die de aanhechting van het materiaal bedekt.

Paul Pogba adidas ace 17+ Purecontrol

Ace 17+ Pogba

Als we de onderkant van de schoen bekijken zien we dat het gouden frame hier doorloopt met in het midden een witte brede streep. Deze schoen is voorzien van elf transparante noppen waarvan vier op de hak. Als we de inlegzool bekijken zie we daar opnieuw de letters PP staan. Over de hak loopt een brede zwarte rand met daarop de tekst “Pogboom”. Deze nieuwe Paul Pogba schoenen 2017 verwachten wij na lancering hier online te koop.

ace 17+ Purecontrol paul Pogba

Pogboom ace 17 + purecontrol

 

Pogba Adidas Ace 17+ Purecontrol Camo, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*