Olympique Marseille voetbalshirts 2017

Maillots l'OM 2017

Vandaag kunnen wij jullie zowel het nieuwe Olympique Marseille thuisshirt 2017 alsmede het Olympique Marseille uitshirt 2017 laten zien. Deze eerste foto's bevatten nog geen sponsoring maar die zal zeker volgen. De club van o.a. Karim Rekik kent een uitermate teleurstellend seizoen en hoopt in deze nieuwe voetbalshirts 2017 weer mee te gaan doen om de bovenste plaatsen. Op dit moment staat de ploeg op de 16e plaats. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)

Olympique Marseille thuisshirt 2017

Het nieuwe Olympique Marseille thuisshirt 2017 krijgt een witte basis en is aan de bovenkant afgewerkt met een v-hals. Over de borst gaan twee brede lichtblauwe strepen die elkaar bij het Olympique Marseille logo op de linkerborst kruisen. De lichtblauwe kleur zien we ook terug op de zijkanten van het shirt. Hier staan namelijk de drie Adidas strepen. Daardoor zijn de mouwen en schouders volledig wit. Ook zien we de blauwe kleur terug rond het einde van de mouwen. Samen met de kleur goud is deze gebruikt als afwerking. Op de rechterborst staat het Adidas logo. In de binnenkant van het shirt staat in de nek het wapen van de stad Marseille gedrukt. De achterkant van dit Olympique Marseille shirt 2017 is volledig wit. In de nek zit een klein streepje in de kleuren blauw en goud. Bestel het nieuwe Marseille shirt 2017 na lancering hier online.

olympique marseille shirt 2017

maillot olympique marseille 2017

Olympique Marseille uitshirt 2017

Het ontwerp van het nieuwe Olympique de Marseille uitshirt 2017 valt ons een beetje tegen. Dit shirt heeft in de basis het zelfde ontwerp als het thuisshirt maar is volledig blauw. Officieel heeft Adidas deze kleur de naam Night Navy gegeven. De strepen over de borst van het thuisshirt zijn hier niet te zien. Ook het stadswapen is nu niet te zien. Al met al een erg saai shirt. Mocht je het niet met ons eens zijn dan kun je dit L’OM uitshirt 16/17 na lancering hier bestellen.

olympique marseille uitshirt 2017

olympique marseille away kit 2017

Olympique Marseille voetbalshirts 2017, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*