Olympique Marseille voetbalshirts 15/16

Maillot Olympique de Marseille 15/16

Dit zijn de eerste officiële foto's van de nieuwe Olympique Marseille voetbalshirts 15/16 van het merk Adidas. Met nog een paar wedstrijden te gaan staat Olympique op een gedeelde 4e plek in de Franse competitie Ligue 1. Het kampioenschap zal beslist gaan worden tussen koploper Olympique Lyonnais en Paris Saint-Germain. Met deze nieuwe voetbalshirts 2016 zal OM volgend seizoen proberen een belangrijkere rol te spelen in de top van het klassement. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

Olympique Marseille thuisshirt 15/16

Het nieuwe Olympique Marseille thuisshirt 15/16 heeft opnieuw een witte basis en is bovenaan afgewerkt met een Y-vormige hals met knoopjessluiting. Deze hals is afgewerkt met een hemelsblauwe rand. Deze blauwe kleur is ook gebruikt voor de drie Adidas strepen over de schouders en als rand rond de mouwen en onderkant van het shirt. Het Olympique Marseille logo is terug te vinden op de linkerborst. Het Adidas logo staat op de andere kant. Op deze foto ontbreekt de shirtpsonsor nog maar dat zal binnenkort veranderen. De achterkant is verder ook wit.

olympique marseille shirt 2016

Maillot Domicile Olympique de Marseille 2015/16

Olympique Marseille uitshirt 15/16

Het nieuwe Olympique Marseille uitshirt 15/16 heeft wat meer variatie en is voorzien van een zwarte basis met zwarte ronde hals. Over de voorkant van dit uitshirt gaan vier brede verticale strepen in de bekende lichtblauwe kleur. Deze blauwe kleur vinden we nu ook weer terug als brede tweede rand rond de mouwen en als Adida strepen over de schouders. Ook de onderkant van dit shirt heeft een tweede rand maar deze is zwart. Op de foto’s van dit Olympique Marseille uitshirt is de shirtsponsor Intersport al wel te zien. De achterkant van dit uitshirt is ook redelijk eenvoudig en is met uitzondering van de mouwen volledig zwart.

Maillot Extérieur Olympique de Marseille 2015/16

uitshirt Olympique de Marseille 2016

Olympique Marseille 3e shirt 15/16

Ook van het 3e shirt 2016 van Olympique Marseille hebben we alvast een aantal foto’s. Dit shirt zal blauw worden, afgewerkt met witte details rond de mouwen, de v-hals en onderkant van het shirt. Over de gehele voorkant gaan dunne lichtblauwe streepjes. Wij zijn zeer nieuwsgierig wat jullie favoriete Olympique Marseille voetbalshirt is? Laat het ons weten en reageer. De nieuwste voetbalshirts 2016 uit Frankrijk zullen na lancering hier te bestellen zijn.

Olympique de Marseille maillot third 2016

olympique marseille third kit 15-16

Olympique Marseille voetbalshirts 15/16, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*