Olympique Lyon voetbalshirts 2017

Vandaag tonen wij jullie de eerste foto's van de nieuwe Olympique Lyon voetbalshirts 2017. Op deze foto's is shirtsponsor Hyundai nog niet te zien. Olympique de Lyonnais speelt zijn wedstrijden in voetbalshirts van het merk Adidas. De club uit Lyon staat op dit moment op een tweede plaats in de Franse competitie. Bekende spelers van dit moment zijn Rafael, Valbuena en Lacazette.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)

Olympique Lyon thuisshirt 2017

In dit nieuwe Olympique Lyon thuisshirt 2017 speelt de club het seizoen 16/17 zijn wedstrijden op eigen bodem. Dit tenue heeft een witte basis en is aan de bovenkant afgewerkt met een v-hals. Deze hals is aan de linkerkant afgewerkt in de kleur blauw en de rechterkant in de kleur rood. Op het eerste oog lijkt het of dit shirt is voorzien van een polokraag maar dat is gezichtsbedrog. Deze kraag is namelijk in de stof verwerkt. In de nek is ook een dun streepje goud te zien. Verder is in de nek de tekst “Nous Sommes l’Olympique Lyonnais” gedrukt. De kleuren rood en blauw lopen vanuit de punt van de v-hals over in een brede verticale baan midden over het shirt. Deze is alleen onderbroken om plaats te maken voor shirtsponsor Hyundai. Op de linkerborst is het Olympique Lyon logo te zien en op de andere kant een blauw Adidas teken. De mouwen zijn onderaan afgewerkt met een dun randje in de kleuren blauw en goud.

olympique lyon shirt 2017

olympique lyon maillot 2017

Olympique Lyon uitshirt 2017

En dan het nieuwe Olympique Lyon uitshirt 2017. Dit voetbalshirt heeft een donkerblauwe basis en is afgewerkt met een ronde hals. In de nek van het shirt zit een soort vlaggetje in de kleuren rood en wit. Over de voorkant van het shirt gaan meerdere brede lichtblauwe horizontale banen. Op de schouders zitten drie korte witte Adidas strepen. De mouwen zijn afgewerkt met een rood/wit randje. De achterkant van dit shirt is volledig blauw. Deze nieuwe Olympique Lyon voetbalshirts zullen na lancering hier online te bestellen zijn.

olympique lyon uitshirt 2017

olympique lyon away kit 2017

 

Olympique Lyon voetbalshirts 2017, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*