Nike Tiempo Legend VI

Tiempo Legend 6

Afgelopen week heeft Nike de nieuwe generatie Tiempo voetbalschoenen op de markt gebracht. Deze Nike Tiempo Legend VI werden dit weekend voor het eerst  gedragen tijdens El Clasico door o.a. Real Madrid speler Ramos en Barcelona speler Pique. Deze Nike Tiempo Legend VI fg schoenen hebben officieel de kleuren Pure Platinum en Metallic Silver. Deze voetbalschoenen zijn vanaf 1 december 2015 hier online te bestellen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Nike Tiempo Legend VI

Deze Nike Tiempo Legend VI voetbalschoenen hebben een strakke pasvorm en zorgen voor optimale controle en balgevoel. De witte bovenkant is gemaakt van kangoeroeleer van uitstekende kwaliteit. Op de lip van de schoen staat met zwarte letters de naam Nike. Ook de veters zijn wit. Op de zijkanten van de schoen staat een grote zwarte Nike Swoosh welke is afgewerkt met een oranje randje. Deze Tiempo 6 voetbalschoenen hebben vier transparante ovale noppen op de hak en acht ronde noppen op de voorkant van de voet. Tevens zijn nog drie dunne ovale noppen geplaatst op de voorkant.

Nike Tiempo Legend VI

nike tiempo legend 6

Tiempo Legend 6

De binnenkant van de voet heeft een groter zwart vlak en een kleinere Nike Swoosh met daarboven de letters ACC. Het frame rondom de enkels en de onderkant zijn zwart. Op de onderkant is met oranje de naam Tiempo te lezen. Op de andere schoen staat een grote Nike Swoosh op de onderkant.  Als we de binnenkant van de schoen bekijken zien we een oranje antislipzool met daarop de naam Tiempo en Nike teken. Achterop de hak staat met grote letters de naam Tiempo geschreven. Ook is de naam Nike in het klein terug te vinden. Indien jij als eerste op de hoogte gebracht wil worden van de nieuwste voetbalschoenen, laat dan hier je gegevens achter. Deze nieuwe Nike Tiempo Legend VI voetbalschoenen zijn na lancering op 1 december hier online te koop. In 2016 zal Nike ook een rode en zwarte uitvoering op de markt brengen.

Tiempo 6

Nike Tiempo legend VI fg

Nike Tiempo Legend

Nike Tiempo Legend VI, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*