Nike Tiempo Legend 7 Laser Orange

Tiempo Legend VII

Vandaag maar weer eens een primeur ! Wij laten jullie namelijk de eerste productfoto's van de nieuwe generatie Nike Tiempo Legend 7 voetbalschoenen zien. Deze Tiempo 7 schoenen hebben de kleur Laser Orange. Wij verwachten deze nieuwe voetbalschoenen vanaf medio 24 juni hier online te koop. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Nike Tiempo Legend 7

Meest opvallende aan deze nieuwe Nike Tiempo Legend 7 voetbalschoenen is toch wel het golvende materiaal dat op de neus en voorkant de schoenen zit. Het heeft wel iets weg van de oude Predator techniek alleen dan in het leer verwerkt. Het voorste gedeelte van de schoen is uitgevoerd in het zwart. Onder de zwarte veters zit een lip in de kleur Laser Orange. Deze kleur is ook gebruikt voor het achterste gedeelte van de schoen. Op de bovenkant van de lip zit staat een kleine zwarte Nike Swoosh. De bovenste drie gaatjes van de veters zijn afgewerkt met een groen lusje. Op de buitenkant van de voet staat een grote witte Nike Swoosh, afgewerkt met een dun zwart randje.

Nike Tiempo Legend 7

Tiempo 7

Op de binnenkant van de enkel staat een kleinere witte Nike Swoosh met daarboven de naam Flyknit en de letters ACC (All Conditions Control).

Tiempo Legend 7 Laser_orange

Nike Tiempo 7

Als we de schoen van de binnenkant bekijken zien we daar een Laser Orange inlegzool met daarop de tekst Tiempo – Nikegrip Insole Technology. Op de hak van de schoen staat eveneens de naam Tiempo. Het zwarte frame is op de onderkant voorzien van zeven ovale transparante noppen en zes ronde noppen. Allemaal zijn ze voorzien van een vleugje groen. Bestel de nieuwe Nike Tiempo voetbalschoenen hier als eerste.

Nike Tiempo Legend 7 Laser Orange

Nike Tiempo 7

Tiempo 7

Nike Tiempo Legend 7 Laser Orange, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*