Nike Phantom Vision Elite DF FG

Nike Phantom Vision Elite DF FG Armory Blue en BLACK-HYPER CRIMSON.

LEAKED! Dit zijn de eerste officiële foto's van de nieuwe kleurencombinatie van de Nike Phantom Vision Elite DF FG 2019. Nu in de speciale Armory Blue en BLACK-HYPER CRIMSON editie!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Nike Phantom Vision Elite DF FG

Wat een prachtige voetbalschoenen! De nieuwe kleurencombinatie van de Phantom Vision Elite is prachtig geworden. De schoen komt uit de raised on concrete pack van Nike. De bovenzijde is gemaakt met de speciale FlyKnit techniek, dit zorgt voor een strakke zitting om de voet. Controle en balgevoel zijn goed merkbaar in elke weersomstandigheid. De veters worden mooi verborgen door de Ghost-Lace van Nike, dit zorgt voor een fijn en optimaal balgevoel.

Bekijk Aanbieding

Nike PHANTOM Vision ELITE Armory Blue (1)

Vision Elite voetbalschoenen

Door de Quadfit mesh past de schoen zich aan de voet aan dit zorgt voor een comfortabele zit. Ook zit er bij de enkel de bekende Dynamic Fit Collar, deze sok zit anatomisch om de enkel, dit zorgt voor extra stabiliteit en controle bij snelle bewegingen.

De buitenste zool is soepel en responsief en heeft noppen in verschillende richtingen om zo snel van richting te kunnen veranderen tijdens de sprint. De noppen zijn geschikt voor de zogezegde FG (FirmGround) en zorgen voor een snelle acceleratie. Naast de acceleratie zijn de noppen ook geoptimaliseerd om snel te stoppen en te draaien.

Nike Phantom Vision Elite kopen

Wil je de voetbalschoen kopen? Bekijk hier de actuele aanbieding van de schoen:

Bekijk Aanbieding

 

Nike Phantom Vision Elite DF FG, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*