Nike Phantom Vision EA Sports

EA Sports voetbalschoenen

Primeur ! Dit zijn de eerste officiële foto's van de nieuwe Nike Phantom Vision EA Sports voetbalschoenen 2018. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)

Nike Phantom Vision EA Sports

Wat een prachtige voetbalschoenen ! Deze nieuwe Nike Phantom Vision Elite Fifa 19 voetbalschoenen krijgen van ons een dikke 10 en zijn absoluut de mooiste voetbalschoenen van dit kalenderjaar. De nieuwe schoenen zijn voorzien van en lichtpaar metallic frame met dunne strepen. De bovenkant van de schoen is gemaakt met de Nike Flyknit techniek en heeft een fantastische print met Playstation symbolen.

Bekijk Aanbieding

ike Phantom Vision EA Sports

EA Sports voetbalschoenen

De buitenkant van de schoen is voorzien van een rode Nike Swoosh met de naam Flyknit er net onder. De Dynamic Fit sok is zwart en sluit uitstekend aan op de voet. De binnenkant van de schoen heeft een groter pars vlak. De Playstation symbolen zie we hier alleen terug op de zijkant van de enkel. Met paarse letters zien we hier weer de namen van de Nike techniek ACC en Quadfit staan. Over de neus van de schoen gaat opnieuw een rode Nike Swoosh. Op de bovenkant van de sok zien met gouden letters het logo van EA Sports. De kleur goud komt ook terug op de inlegzool waar o.a. de naam Phantom Vision staat. Van bovenaf is de Flyknit techniek ook goed te zien. Op de achterkant staat met blauwe letters opnieuw de naam Phantom Vision.

Phantom Vision EA Sports

Nike EA Sports Phantom Vision Elite kopen

Nog even terug naar het frame. De onderkant van de schoen is voorzien van vier lange dunne noppen op de hak en tien kleinere noppen op het voorste deel van de voet. In het frame is een Nike Swoosh verwerkt. Mooi detail is te zien als je schoen onder een schuine hoek bekijkt. Je ziet dan dat de naam EA Sports ook in het frame is verwerkt. Wij verwachten dat deze nieuwe Nike EA Sports Phantom Vision Elite voetbalschoenen als limited edition slechts zeer beperkt te koop zullen zijn. Na lancering zullen deze o.a hier te koop zijn.

Bekijk Aanbieding

Nike Phantom Vision Elite EA Sports

EA Sports voetbalschoenen 2018

EA Sports cleats

Fifa 19 EA Sports boots

 

Nike Phantom Vision EA Sports, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*