Nike Mercurial Vapor XI Black – Pink Blast

Nike Mercurial Vapor XI

Deze week zal Nike vermoedelijk met het nieuwe Stealth pack op de markt komen met daarin mogelijk deze nieuwe Nike Mercurial Vapor XI Black - Pink Blast voetbalschoenen 2016. Dit zal de tweede kleurencombinatie worden van de nieuwe generatie Mercurial Vapor XI en Mercurial Superfly V voetbalschoenen. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Mercurial Vapor XI Black – Pink Blast

De basis van deze voetbalschoenen is zwart. Over de gehele bovenkant en zijkanten zijn de schoenen voorzien van een gestreepte structuur. Op de eerste foto zie je de SG uitvoering met grote metalen noppen en op de tweede foto de FG uitvoering met kunststof noppen. Op de buitenkant van de schoen staat rond de enkel de naam Mercurial. Vanaf het midden gaat er een grote roze Nike Swoosh over de neus (Pink Blast). Een kleinere Nike Swoosh is te zien op de binnenkant van de voet en op de lip van de schoenen.

 

Nike Mercurial Vapor XI Black Pink Blast

Vapor XI

Op de lip van de schoen staan tevens in het roze de letters ACC. De inlegzool is ook roze met de naam Mercurial erop gedrukt. Deze nieuwe Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen zullen na lancering hier online te koop zijn. Meest bekende speler die gebruik maakt van de Mercurial voetbalschoenen is natuurlijk Cristiano Ronaldo.

Nike Mercurial Vapor XI FG Pink Blast

Nike Mercurial Vapor XI Black - Pink Blast, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*