Nike Mercurial Superfly VI Total Orange

Mercurial Superfly 6

Dit zijn de eerste officiële foto's van de nieuwe Nike Mercurial Superfly VI in de kleuren Total Orange en Volt. Deze nieuwe Mercurials zullen vermoedelijk op 7 februari bekend gemaakt worden en een kleine twee weken later hier te koop.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Nike Mercurial Superfly VI

Deze nieuwe voetbalschoenen 2018 zijn voorzien van een glanzend parelmoer gekleurd frame. Over de buitenkant van de voet gaan dunne schuine strepen die richting de tenen langer worden. Op de buitenkant van de hak staat een grote zwarte letter M gedrukt met daarop de naam Mercurial en de tekst Engineered for Speed. Op de onderkant zien we elf ovale noppen en de naam Nike op de hak.

Nike Mercurial Superfly VI

Mercurial Superfly 6

Op de binnenkant van de voet zien we een vervaagde Nike Swoosh met de tekst Flyknit en de letters ACC. De bekende Swoosh over de neus is ook weer te zien alleen is ook deze wat minder duidelijk te zien. Op de voorkant van de oranje sok staat met kleine letters de tekst Superfly360. Deze schoenen zijn voorzien van een lichte inlegzolen in de kleurt Volt. Je kunt deze nieuwe voetbalschoenen 2018 na lancering hier online bestellen.

Mercurial Superfly 6

Mercurial Superfly VI

Nike Mercurial Superfly 6

Nike_Mercurial_Superfly_6

Nike Mercurial Superfly VI Total Orange, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*