Nike Mercurial Superfly V

Mercurial Superfly 5

Als Voetbalshirtjes.com hadden wij de mogelijkheid om alvast een paar van de nieuwe Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen te testen. Het resultaat mag er zijn.  Deze eerste kleurencombinatie zal gedragen worden tijdens het EK 2016 in Frankrijk. Meest bekende speler die met dit model speelt is natuurlijk Cristiano Ronaldo. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Nike Mercurial Superfly V

Zoals je op de eerste foto kunt zien krijgt de buitenkant van de voet een rode kleur die verder naar de enkel overloopt in zwart. De enkel en hak zijn volledig zwart. Op de enkel staat met gele letters de naam Mercurial gedrukt. Dezelfde kleur Volt is gebruikt voor de grote Nike Swoosh over de neus van de schoen. De bovenkant van de schoen heeft een gestreept motief. De hoge sok is volledig zwart. Op de tweede foto zie je de binnenkant van de voet. Deze krijgt een paars/roze kleur met hetzelfde moetief en profiel op de bovenkant van de voet. Ook hier zien een Nike swoosh in de kleur Volt. Daarboven staan de letters ACC (All Conditions Control).

Nike Mercurial Superfly V

Mercurial Superfly V

Nike Mercurial Superfly 5

Als we deze Nike Mercurial Superfly 5 van de bovenkant bekijken is op de neus ook goed de scheiding van kleur te zien. Deze Mercurials voetbalschoenen Euro 2016 zijn afgewerkt met zwarte veters. De inlegzool van deze schoenen is geel en voorzien van de naam Mercurial. Als we deze Mercurial Superfly V van de onderkant bekijken zien we dat deze zijn voorzien van elf hoekige noppen in de kleur Volt. Ook hier zien we het Nike teken weer. Deze EK 2016 voetbalschoenen worden aangeboden inclusief een gele schoenenzak. Deze nieuwe generatie voetbalschoenen verwachten vanaf begin juni 2016 hier online te bestellen. Bekijk ook ons korte filmpje van deze nieuwe Mercurial Superfly 5 voetbalschoenen. Mocht je deze nieuwe schoenen binnenkort kopen? Laat ons dan weten wat jou ervaringen zijn en reageer. Natuurlijk kun je deze schoenen ook een cijfer geven bovenaan het artikel.

Mercurial Superfly 5 fg

Nike Mercurial Superfly 5 fg

Nike Mercurial_superfly 5

Nike Mercurial Superfly_5

Nike Mercurial Superfly V, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*