Nike Mercurial Superfly EA Sports

Mercurial Superfly EA Sports

Nike heeft vandaag een bijzondere versie op de markt gebracht van de Mercurial Superfly voetbalschoenen. In samenwerking met EA Sports is een speciale versie uitgebracht die in dezelfde week als Fifa 17 verkrijgbaar zal zijn. Ook tijdens het spel kun je deze Superfly voetbalschoenen dragen. Ga hiervoor naar de EA Sports Football Club Catalogus (vanaf level 7). 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Nike Mercurial Superfly EA Sports

Deze nieuwe Mercurial Superfly EA Sports voetbalschoenen zullen slechts in een beperkte oplage verkrijgbaar zijn. Nike heeft namelijk slechts 1500 paar van deze EA Sports uitvoering gemaakt. Deze zullen vanaf 29 september hier beperkt te koop zijn. Elke schoen is op de hak voorzien van een uniek serienummer. EA Sports startte in 1994 met het populaire voetbalspel. Dagelijks spelen meer dan 3 miljoen mensen het. Op deze nieuwe Mercurial Superfly zie je de vooruitgang die de game heeft gemaakt in de afgelopen jaren. Van de 16-bit uit 1994 tot de huidige weergave.

Mercurial Superfly EA Sports

EA Sports Mercurial Superfly

De binnenkant van de voet heeft een 16 bit ontwerp met een grote zwarte Nike Swoosh met een witte rand.  Het achterste gedeelte en de sok zijn rood. Verder naar voren loopt de schoen over in blauw en groen. De buitenkant van de voet is rood rond de enkel en blauw op de neus. Op de zijkant staat de naam Mercurial die ook weer overloopt van het huidige lettertype naar de klassieke 16 bit weergave. Ook de neus heeft een grote Nike Swoosh. Het logo van EA Sports is op de hak te zien en op de inlegzool. De schoenen worden aangeboden in een glanzende doos. Bestel de nieuwste Nike Mercurial voetbalschoenen hier.

nike mercurial Superfly EA Sports

Mercurial Superfly EA Sports

EA Sports mercurial superlfy

Nike Mercurial Superfly EA Sports, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*