Nike Mercurial Superfly 5 Laser Orange

Mercurial Superfly Laser Orange

Opnieuw een update. Ruim een half jaar na onze eerste foto's kunnen wij jullie vandaag een aantal productfoto's laten zien. Wie ons Instagram account @Voetbalshirtjes_Com volgt, heeft misschien eind 2016 rond de feestdagen al gezien dat wij exclusief de eerste foto's lieten zien van deze Nike Mercurial Superfly 5 Laser Orange voetbalschoenen 2017. Deze voetbalschoenen zijn namelijk in het bezit van Voetbalshirtjes.com. Omdat de benodigde informatie ons vorig jaar nog ontbrak, plaatsen wij deze foto's pas nu op onze website. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Nike Mercurial Superfly 5 Laser Orange

Een aantal websites zoals Footyheadlines.com en Teply.pl hebben enorm veel moeite gedaan om onze Instagram foto’s te Fotoshoppen en op hun websites geplaatst. Je moet je dan ook afvragen of je deze websites serieus moet nemen als exclusief medium. Nu we sinds afgelopen week over meer informatie beschikken kunnen we jullie vertellen dat deze kleurencombinatie vanaf eind juni, begin juli 2017 onder andere hier te koop zullen zijn.

Nike Mercurial Superfly 5 Laser Orange

Liefhebbers van voetbalschoenen zullen direct iets zijn opgevallen aan deze nieuwe Mercurials. De naam Nike staat namelijk met grote witte letters op de binnenkant van de voet. Voorheen was hier een kleine Nike Swoosh te zien.  Ook de “Flyknit” tekst is nieuw. De donkere oranje/gele kleur in combinatie met het zwart heeft wel iets weg van een roofdier. De buitenkant van de schoen heeft wel een grote zwarte Nike Swoosh op de zijkant en neus. Op de zijkant van de enkel staat de naam Mercurial. De schoen is voorzien van een wit frame met felle groene noppen. De bovenkant is afgewerkt met zwarte veters. Wat vinden jullie van deze voetbalschoenen en de grote nieuwe Nike tekst op de zijkant?

Nike Mercurial Superfly V Laser Orange

Mercurial Superfly 5 Laser Orange

Mercurial Superfly V Laser Orange

Mercurial Superfly V Laser Orange

Nike Mercurial Superfly laser_orange

Mercurial Superfly 5

Nike mercurial Superfly Laser Orange fg

Mercurial Superfly 5 laser orange

 

Nike Mercurial Superfly 5 Laser Orange, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*