Nike Magista Obra 2 White – Volt

Nike Magista Obra II

Op 30 maart zal Nike weer een nieuwe pack op de markt brengen vol met frisse opvallende kleuren. In dit pakket zullen ook deze nieuwe Nike Magista Obra 2 White - Volt zitten. Je koopt deze nieuwe Magista Obra II voetbalschoenen na lancering hier

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Nike Magista Obra 2

Deze nieuwe Nike Magista Obra voetbalschoenen zijn voorzien van een witte basis. Het frame loopt vanaf de voorkant naar achteren langzaam over in de kleur Volt. Het gedeelte rond de hak is ook volledig geel. Op de buitenkant van de voet zit een grote zwarte Nike Swoosh. Onder en boven deze Nike swoosh zitten schuine gele strepen. Dit is nieuw op de Magista voetbalschoenen.

nike magista obra 2 Volt white

Magista Obra II

Op de onderkant van deze uitvoering zie je twaalf ronde noppen en een kleine zwarte Nike Swoosh. De sok rond de enkels en de veters hebben ook de kleur Volt. Op de binnenkant van de voet staat een kleinere Nike Swoosh met daarboven de naam Flyknit en de letters ACC. Over de hak gaat gaat van boven naar beneden de naam Magista. Ook de inlegzool is geel met daarop de naam Magista. Deze Magista Obra voetbalschoenen zullen een adviesprijs krijgen van rond de €290. Je koopt ze na lancering hier online.

 

Magista Obra 2 White - Volt 844595-109

magista obra II

nike magista obra 2

magista obra 2 volt white

Nike Magista Obra 2 White - Volt, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*