Nike Hypervenom Phinish Hyper Grape

Nike Hypervenom Phinish FG

18 september: Vandaag hebben wij weer enkele nieuwe originele foto's geplaatst van de nieuwe Nike Hypervenom Phinish Hyper Grape. Over slechts enkele weken zullen deze voetbalschoenen hier te koop zijn. 1 april 2015: Dit zijn de nieuwe Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen 2015 in de kleur Hyper Grape. Dit zal waarschijnlijk de derde kleurencombinatie worden van de nieuwe Nike Hypervenom 2 serie voetbalschoenen. Als eerste nemen we een kijkje op de binnenkant van de voet. Hier zien we naast de opvallende paarse kleur ook nog een grafisch patroon rond de hak in de kleuren geel en zwart. Net erboven staat de tekst Nikeskin, een verwijzing naar de gebruikte materialen op de bovenkant van de schoen. Over de neus gaat een grote Nike Swoosh met een gele rand als afwerking.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Nike Hypervenom Phinish hyper grape

Nike Hypervenom Phinish

De buitenkant van deze Hypervenom Phinish voetbalschoenen hebben dezelfde zwart/gele grafische print en deze loopt in puntige vormen helemaal door tot aan de tenen. Hierin is de tekst Hypervenom verwerkt met daarboven opnieuw een Nike logo. Deze paarse Hypervenom 2 voetbalschoenen verwachten wij vanaf eind september 2015 hier te koop.

nike hypervenom II phinish paars

hypervenom 2

De onderkant van deze Nike Hypervenom Phinish FG voetbalschoenen is voorzien van een gele basis met daarop 12 noppen. In het midden staat een zwart Nike logo.

nike hypervenom phinish

Nike Hypervenom Phinish Hyper Grape

Nike Hypervenom Phinish Hyper Grape, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*