Nike Hypervenom Phantom 2014/2015

WERELDPRIMEUR!! Dit zijn de nieuwste Nike Hypervenom Phantom voetbalschoenen voor het seizoen 2014/2015. Deze hippe kicksen hebben officieel de kleuren White, Blue Lagoon, Total Crimson, Black. Een hele mond vol hoor ik je denken. Wit met blauw hadden we ook goed gevonden toch? Los van dit alles zullen deze nieuwe Hypervenom voetbalschoenen in het nieuwe seizoen 14/15 op de markt komen. De Hypervenom serie is nu een tijdje op de markt en valt goed in de smaak. Bekende voetballers als Zlatan Ibrahimovic, Neymar en Robert Lewandowski dragen deze voetbalschoenen. Belangrijkste verschil in het uiterlijk is dat de Nike Swoosh op de schoen voorheen één kleur had, nu krijg deze een speelse invulling met andere kleuren en patronen. . Deze witte voetbalschoen heeft zwarte veters en een blauwe onderkant. Op de zijkant staat de tekst Hypervenom. Wil jij als eerste op de hoogte blijven wanneer de nieuwe Nike Hypervenom Phantom schoenen te koop zijn? Laat dan hier je gegevens achter en je ontvangt van ons automatisch een herinnering. De huidige Hypervenom voetbalschoenen zijn hier extra voordelig te koop. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.9/5 (10 votes cast)

Nike Hypervenom Phantom FG

 

nike hypervenom 2015

 

Bestel hier de nieuwste Nike voetbalschoenen

Nike Hypervenom Phantom 2014/2015, 3.9 out of 5 based on 10 ratings

3 Comments on Nike Hypervenom Phantom 2014/2015

 1. Ik ben op heel veel sites aan het kijken om deze schoenen te vinden maar, nergens kan ik ze vinden weet u misschien waar ik deze schoenen kan kopen? Want er staat dat ze uitkomen in 2014/2015 dus je zou ze al moeten kunnen krijgen. Graag snel antwoord alstublieft.

  Vriendelijke groet,

  Laura.

  • er staat dat ze ergens in het nieuwe seizoen te koop zullen zijn. Niet ervoor.
   De verwachting is medio september

 2. Wanneer zijn bovenstaande wit blauwe nike hypervenom phantom 2014/2015 verkrijgbaar en waar? Er staat laat hier je gegevens achter maar die link werkt niet.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*