Nike Hypervenom Phantom 3 Academy 2018

Nike Hypervenom 2018

Dit zijn de eerste exclusieve foto's van de nieuwe Nike Hypervenom Phantom 3 Academy voetbalschoenen 2018. Nike zal begin volgend jaar een aantal aanpassingen doorvoeren aan de types. Zo zullen de Hypervenom voetbalschoenen allemaal dezelfde naam Hypervenom Phantom krijgen met toevoeging van bijvoorbeeld Academy.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Nike Hypervenom Phantom 3 Academy

Deze Hypervenom Phantom 3 Academy zijn als het ware de opvolger van de huidige Nike Hypervenom Phelon voetbalschoenen. Deze Hypervenom Phantom Academy krijgen een adviesprijs van €75. Het goedkopere broertje zal de naam Hypervenom Phantom Club krijgen met een adviesprijs van €50. Natuurlijk heb je ook duurdere uitvoeringen. Dit zijn de Pro en Elite uitvoering. Deze nieuwe benaming zullen we ook bij de andere series gaan zien.

Deze Hypervenom Academy heeft een oranje frame en is onderop voorzien van twaalf ronde en ovale noppen. De basis van deze voetbalschoen is grijs. Nike heeft dit de naam Dark Grey gegeven. Op de buitenkant van de enkel zit een oranje Nike Swoosh met de naam Hypervenom eronder. De grijze veters gaan door oranje lusjes. Op de neus staat ook een grote oranje Swoosh. De binnenkant van de schoen is ook oranje. Deze nieuwe Nike Hypervenom 2018 voetbalschoenen zullen eind januari bekend gemaakt worden en zijn na lancering hier te koop.

Nike Hypervenom 2018

 

Nike Hypervenom Phantom 3 Academy 2018, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*