Nike Hypervenom Phantom 2 Total Orange

Nike Hypervenom II Orange

Lange tijd dachten wij dat de nieuwe Nike Hypervenom Phantom 2 Total Orange voetbalschoenen 2015 geen originele kleur zou zijn van Nike maar een replica uit het Verre Oosten. Niets is minder waar. Nike zal deze week de nieuwe oranje Hypervenom 2 voetbalschoenen officieel bekend maken. Deze Total Orange Hypervenoms zullen vanaf dan ook hier te bestellen zijn. Als we de schoen aan de buitenkant van de voet bekijken zien we dat de onderkant van deze oranje schoenen zijn afgewerkt met zwarte vlekken  en een puntige rand. Hierin staat ook de naam Hypervenom verwerkt. Vanaf de hak gaat over de enkel een grote Nike Swoosh.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Nike Hypervenom Phantom 2 Total Orange

Op de binnenkant van deze oranje Hypervenom 2 voetbalschoenen gaat vanaf het miden van de voet tot over de neus ook een grote Nike Swoosh. Achterop de enkel staat de naam Nikeskin. De verwijzing naar het gekozen materiaal op de bovenkant van de schoen. Ook zien we letters ACC staan (All Climate Control).

Nike Hypervenom Phantom 2 Total Orange

 

 

Nike Hypervenom Phantom 2 Orange

 

Hypervenom Phantom 2 zool

De onderkant van de schoenen zijn transparant en eveneens voorzien van de zwarte vlekken. Ook hier is de Nike Swoosh weer zichtbaar. De Hypervenom maakt gebruik van tien grote noppen. De bovenkant van deze voetbalschoenen zijn afgewerkt met oranje veters. De bovenkant van het sokje heeft een dun zwart randje. De binnenkant van de schoen laat de naam Hypervenom zien met dezelfde vlekken als die van de buitenkant. Koop de nieuwste Hypervenom II schoenen hier.

Nike Hypervenom Phantom 2 Total Orange soleplate

Nike Hypervenom Phantom II Total Orange

Nike Hypervenom Phantom 2 fg Total Orange

Nike Hypervenom Phantom II OrangeNike Hypervenom Phantom II Orange

Nike Hypervenom Phantom 2 Total Orange, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*