Nike Hypervenom 3

Nike Hypervenom III

Deze week heeft Nike officieel de nieuwe generatie Hypervenom voetbalschoenen bekend gemaakt. Bekende voetballers als Marcus Rashford, Robert Lewandowski, Harry Kane, Gonzalo Higuain en Edinson Cavani zullen de nieuwe Nike Hypervenom 3 serie gaan dragen. De eerste uitvoering die Nike op de markt brengt heeft de kleuren Electric Green en Hyper Orange.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Hypervenom 3

Naast de felle kleuren zijn er nog een aantal dingen die opvallen aan deze Hypervenom 3. Deze voetbalschoenen zijn voorzien van een zwart frame met de naam Hypervenom op de zijkant van de enkel. De bekende Nike Swoosh komen we op twee plekken tegen. Als middelgrote uitvoering op de binnenkant van de enkel en als grote uitvoering over de neus van de schoen.

Nike Hypervenom Phantom 3

Nike Hypervenom III

De gehele voorkant van de schoen is voorzien van een Poron Foam laag. Deze “kussentjes”zorgen voor een optimale balcontrole. Op de oranje kant is met kleine letters de naam Flyknit gedrukt in combinatie met de letters ACC (All Conditions Control). De felle groene en oranje kleuren treffen elkaar op de hak van de schoen. Deze nieuwe Hypervenom 3 voetbalschoenen zijn na lancering hier te koop.

hypervenom phantom 3

nike hypervenom phantom III

hypervenom III

Leave a comment

Your email address will not be published.


*