Nike Hypervenom 3 Armory Blue

Hypervenom III Armory Blue

Nadat we jullie eerder al de Magista en Mercurial Superfly versie konden laten zien, is het vandaag de beurt aan de Nike Hypervenom 3 Armory Blue voetbalschoenen. Deze Armory Blue serie voetbalschoenen zal eind juli officieel bekend gemaakt worden en zijn daarna hier te bestellen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Nike Hypervenom 3 Armory Blue

Wij vinden dit een van de betere kleurencombinaties tot nu toe. De lichtere kleur Armory Blue gaat goed samen met de kleur Armory Navy. De lichtere kleur zit op de buitenkant van de voet en heeft een grote zwarte Nike Swoosh op de zijkant van de enkel. Deze is afgewerkt met een rood/roze randje. De onderkant van het frame is grijs met een rand erop in de kleur Armory Navy. Op de zijkant staat op de enkel de naam Hypervenom.

nike hypervenom 3 armory blue

Hypervenom Armory Blue

Hypervenom III

De binnenkant van de voet heeft de donkere kleur en glanst wat meer. Het heeft veel weg van parelmoer. Over de neus gaat een grote Nike Swoosh en op de zijkant staat de tekst Flyknit ACC. Op de hak van de schoen gat een blauwe rand met schuine strepen. Op de onderkant zien we twaalf grotere noppen en twee kleinere. Je koopt deze nieuwe Hypervenom 3 voetbalschoenen 2017 na lancering hier online.

nike hypervenom armory blue

Hypervenom 3 Armory Blue

 

Nike Hypervenom 3 Armory Blue, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*