Nike Elite Pack voetbalschoenen

Nike Elite Pack

Nike heeft vandaag zijn nieuwste voetbalschoenen bekend gemaakt. In dit Nike Elite pack zitten natuurlijk de nieuwste uitvoeringen van de Nike Tiempo Legend VI, de Nike Magista Obra II, de Hypervenom II en de Mercurial Superfly V. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Nike Tiempo Legend VI

Van deze vier voetbalschoenen is de Nike Tiempo Legend VI wel de meest klassieke. Spelers als Ramos, Pique en Pirlo dragen dit type schoen. Alle schoenen uit het nieuwe Nike Elite Pack hebben een grijze basis. Het frame van deze Tiempo 6 heeft de kleur Sea Foam Green. Op de hak staat de naam Tiempo. Op de zijkanten is een grote zwarte Nike Swoosh te zien, afgewerkt met een randje in de felle kleur Volt. Op de lip staat de naam van Nike gedrukt. De veters hebben ook de kleur Volt. De onderkant van deze Tiempo Legend VI heeft vier ovale noppen op de hak, vier driehoekige noppen op het middelste gedeelte van de voet, vier ronde noppen voor en drie dunne noppen op het middelste gedeelte van de voorvoet. De nieuwste Nike Tiempo voetbalschoenen koop je altijd als eerste hier.

nike tiempo legend VI elite pack

nike tiempo legend elite pack

Nike Mercurial Superfly V

Toch wel onze favoriete schoen uit het Nike Elite Pack is de Mercurial Superfly V. Ook deze heeft een grijze basis. Het voorste gedeelte van de schoen is lichtgrijs en loopt naar achteren over in donkergrijs. Deze schoen heeft een frame in de kleur Volt. Op de buitenkant van de enkel staat de naam Mercurial gedrukt . Het voorste gedeelte van de voet heeft allemaal dunne strepen in de kleuren Volt en donkergrijs. Over deze streepjes gaat een grote zwarte Nike Swoosh met afwerking in de kleur Volt. Op de binnenkant van de voet staat een kleine Nike Swoosh. Deze Mercurials zijn afgewerkt met grijze veters en een grijze sok. De kleur Sea Foom Green is hier alleen gebruikt voor de inlegzool. De nieuwste Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen zijn hier te vinden.

nike mercurial superfly V elite pack

nike mercurial superfly 5 elite pack

Nike Magista Obra II

En dit zijn dan de nieuwe Nike Magista Obra II voetbalschoenen uit het Nike Elite Pack. Voor deze schoen is gebruik gemaakt van een grijs onderstel met lichte transparante noppen. Vanaf de hak loopt een grijs vlak naar boven met daarop de naam Magista. De buitenkant van de schoen heeft een grote zwarte Nike Swoosh, de binnenkant een kleine. De veters hebben de kleur Volt. Het voorste gedeelte heeft langs de buitenkanten Volt en Sea Foam Green gekleurde vlekken. Bestel deze Magista Obra 2 voetbalschoenen na lancering hier.

nike magista obra II elite pack

magista obra II pure platinum

Nike Hypervenom II

Als laatste tonen wij jullie de nieuwe Nike Hypervenom II uit het Elite pack. Deze schoen lieten we jullie een week of acht al voor de eerste keer zien. Het frame van deze schoen heeft de kleur Volt en is voorzien van zwarte vlekken die via de zijkanten overgaan op de de bovenkant van de schoen. De naam Hypervenom is op de buitenkant van de enkel te lezen. Op de hak zit een grote zwarte Nike Swoosh, net als op de neus. De veters hebben de kleur Volt, net als de afwerking rond de sok en de Nike tekens. De sok is donkergrijs. Bestel deze Hypervenoms vanaf augustus 2016 hier.

Nike Hypervenom 2 Elite Pack

nike hypervenom elite pack

 

Nike Elite Pack voetbalschoenen, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*