Nike CR7 Mercurial Vapor X Lava

CR7 lava mercurial vapor X

22 oktober 2015: Het is alweer dik 7 maanden geleden dat we jullie de eerste foto's lieten zien van de nieuwe Cr7 Nike Mercurial Vapor X Lava voetbalschoenen. Vandaag hebben wij de eerste officiële foto's geplaatst.   3 maart 2015: Cristiano Ronaldo maakte onlangs zijn nieuwe Nike Mercurial Superfly Silverware voetbalschoenen bekend, vandaag geven wij jullie als eerste een exclusief kijkje op de nieuwe CR7 Nike Mercurial Vapor X "Lava" voetbalschoenen die wij medio oktober 2015 in de winkels verwachten. De basis van deze nieuwe Ronaldo voetbalschoenen is zwart met een grote witte Nike Swoosh op de neus. De neus is verder voorzien van een lava print in de kenmerkende vuurrode kleur in combinatie met oranje en blauw.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Ronaldo voetbalschoenen

Cristiano Ronaldo speelt al enige tijd op speciaal ontworpen voetbalschoenen die alleen hij zelf draagt.  Kenmerkend voor deze Mercurial Vapor en Superfly voetbalschoenen zijn de initialen CR7 die natuurlijk verwijzen naar zijn naam en rugnummer dat hij draagt bij zijn club Real Madrid en de nationale ploeg van Portugal. Deze initialen zijn ook op deze lava voetbalschoenen te zien. Dit keer iets kleiner dan op de huidige CR7 voetbalschoenen.

CR7 voetbalschoenen kopen

Als echte voetballiefhebber en fan van Ronaldo wil jij deze nieuwe CR7 schoenen natuurlijk als eerste in je bezit hebben. Dat kan. De nieuwste CR7 voetbalschoenen en kleding is altijd als eerste hier online te bestellen. Bekijk hier ook de Ronaldo trainingsshirts, boxershorts en nog veel meer. Indien je automatisch op de hoogte gehouden wenst te worden, kun je ook hier je gegevens achterlaten en wij sturen je rond oktober een mailtje.

 

nike mercurial Vapor X lava CR7

mercurial vapor X CR7

vapor X CR7

 

 

CR7 nike bag lava

nike CR7 lava training top

 

 

Nike CR7 Mercurial Vapor X Lava, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*