Nike CR7 Mercurial Superfly Chapter 5

Ronaldo voetbalschoenen Chapter 5

EXCLUSIEF !! Als vervolg op de huidige oranje/ zilver Chapter 4 voetbalschoenen zal Nike eind september deze nieuwe CR7 Mercurial Superfly Chapter 5 schoenen op de markt brengen. Het is de vijfde uitvoering in een serie van zeven.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

CR7 Mercurial Superfly Chapter 5

Deze nieuwe voetbalschoenen hebben een lichte basis. Nike heeft deze Chapter 5 voetbalschoenen officieel de kleuren Blue Tint, Black en White Blue Tint gegeven. De schoen is voorzien van een wit frame met lage opstaande rand rond de hak. De Nike Swoosh is afgewerkt met een zwarte rand en strepen op de zijkant. Op de buitenkant van de hak staat de naam Mercurial gedrukt in het zwart. De gehele bovenkant van de schoen is voorzien van een diamant print. Mogelijk gaat deze CR7 Chapter 5 uitvoering de “Cut from Diamond” serie heten. Op de neus zit een grote Nike Swoosh waarin de diamant print doorloopt.

 

Cristiano Nike Mercurial Superfly Chapter 5

CR7 Voetbalschoenen

Op de neus en zijkanten zijn ook verschillende kleuren te zien. Dit is de schittering van het zonlicht op de diamant. Op de binnenkant van de voet staat het bekende CR7 van Cristiano Ronaldo. Ook de tekst Flyknit en de letters ACC zien we hier. De witte onderkant is voorzien van elf ovale noppen in de kleur van een ongeslepen diamant. De schoen is afgewerkt met witte veters. Op de zwarte inlegzool staat een symbool en tekst gedrukt. Je koopt deze nieuwe CR7 voetbalschoenen na lancering hier online.

Cristiano Ronaldo Nike Mercurial Superfly Chapter 5

CR7 Chapter 5 Mercurial Superfly

Nike Mercurial Superfly CR7 Chapter 5

CR7 Mercurial Superfly Chapter 5

 

Nike CR7 Mercurial Superfly Chapter 5, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*