Neymar X Jordan Hypervenom

Neymar Jordan Hypervenom Phantom

Nike heeft vandaag voor het eerst een Air Jordan voetbalschoen bekend gemaakt. Deze speciale Nike Neymar X Jordan Hypervenom voetbalschoenen zijn gebaseerd op de Nike Jordan V schoenen, een favoriet van Neymar Jr. Michael Jordan is al jaren een belangrijk uithangbord voor het merk Nike. Ondanks dat hij al een tijdje met pensioen is, is de term Air Jordan en het bekende nummer 23 niet meer weg te denken uit het basketbal. Ook Neymar is natuurlijk niet meer weg te denken uit het dagelijkse voetbal. Deze Neymar voetbalschoenen 2016 maken deel uit van de Njr X Jordan collectie.  

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Neymar X Jordan Hypervenom

Deze nieuwe Neymar X Jordan Hypervenom voetbalschoenen 2016 hebben een lichtgrijs onderstel met zwarte vlekken. Op de zijkanten zijn de bekende “fighter jet shark teeth” te zien, eveneens met zwarte vlekken. Daarnaast staat met rode letters de naam Hypervenom geborduurd. Op de buitenkant van de enkel is het bekende rugnummer  23 van Michael Jordan te zien. Op de onderkant van de schoen zien we naast de ronde noppen ook het bekende Air Jordan logo, ook wel bekend als de “Jumpman”.

Neymar X Jordan Hypervenom

Njr Hypervenom Jordan

Als we de binnenkant van de voet bekijken zie we rond de enkel de tekst Nikeskin en de letters ACC staan. Dit zijn verwijzingen naar het gebruikte materiaal op de bovenkant van de schoen en de techniek voor een optimale controle onder alle omstandigheden. De schoenen zijn voorzien van een zwarte sok. Deze zijn op de bovenkant afgewerkt met een rood randje.

 

Neymar Jordan Hypervenom

Neymar voetbalschoenen 2016

Op de buitenkant van de tweede schoen is het rugnummer 10 van Neymar verwerkt. Op de hakken van deze Hypervenoms staat op beide schoenen wederom de “Jumpman”. Als we de schoenen van de bovenkant bekijken zien we dat de gevlekte structuur ook te zien is op de inlegzool. Hierop staat ook een combinatie van de Jumpman en het Neymar logo. Op de neus van de schoenen staat een grote reflecterende Nike Swoosh. Bekijk ook het complete filmpje over deze speciale Neymar X Jordan Hypervenom voetbalschoenen.

nike Hypervenom Neymar Jordan

Nike Hypervenom Jordan Neymar jr

Neymar jr X Jordan hypervenom

Neymar X Jordan Hypervenom, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*