Neymar Ousadia Alegria 2018

Neymar voetbalschoenen 2018

Een week of zes geleden lieten we jullie exclusief al de eerste foto's zien van de nieuwe Neymar voetbalschoenen 2018. Vandaag kunnen we jullie opnieuw exclusief een aantal afbeeldingen tonen van deze nieuwe Neymar Ousadia Alegria 2018 schoenen. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)

Neymar Ousadia Alegria 2018

De basis van deze Neymar voetbalschoenen komt de liefhebber ongetwijfeld bekend voor. Het ontwerp van deze schoen is namelijk gebaseerd op de eerste Nike Mercurial voetbalschoenen die het merk in 1998 op de markt bracht. Mogelijk gebruikt het merk Nike voor de introductie van deze schoenen de slogan “Meet the new Phenomenon”. Naast deze Mercurial Vapor 11 uitvoering zal er mogelijk ook een Superfly variant op de markt komen.

Neymar shoes 2018

Neymar voetbalschoenen 2018

De basis van deze Neymar voetbalschoenen heeft de kleur Chrome. De hak en zijkanten van de enkel zijn blauw. Op de buitenkant van de hak staat de naam Mercurial. De binnenkant en buitenkant van de schoen heeft een grote zwarte Nike Swoosh met een randje in de kleur Volt. Deze kleur zien we ook als strepen op de binnenkant van de voet en neus. De buitenkant heeft enkele blauwe streepjes.

Neymar Mercurial Vapor 2018

 

 

Neymar Ousadia Alegria 2018

Neymar Mercurial Vapor

De bovenkant is afgewerkt met zwarte veters. Op de binnenkant van de voet staat onder de veters “Ousadia” De binnenkant is voorzien van een blauwe inlegzool met daarop het Neymar logo. De onderkant heeft elf hoekige noppen. Deze nieuwe Neymar schoenen verwachten wij vanaf januari 2018 hier online te koop.

Mercurial Vapor 11 Neymar

Nike Mercurial Vapor XI Neymar 2018

Neymar Ousadia Alegria 2018, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*