Newcastle United shirt 2017

Newcastle United 2017 home kit

Afgelopen seizoen degradeerde Newcastle United uit de Premier League. De Engelse club, waar veel Nederlanders actief zijn, komt dus volgens seizoen uit in de Championship. De vraag is hoeveel Nederlanders er actief blijven in Newcastle. De club gaat volgend seizoen spelen in dit Newcastle United thuisshirt 2017.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.7/5 (6 votes cast)

 

Newcastle United shirt 2017

 

 

Dit Newcastle United shirt 2017 kent weinig verrassingen. Het shirt heeft de bekende zwarte en witte verticale strepen en is deze keer afgewerkt met een gouden v-hals met zwarte polokraag. Op de kraag zit ook nog een gouden randje. De gouden kleur is ook gebruikt voor de Puma logo’s op de schouders en rechterborst en een randje rond de mouwen. Het klassieke Newcastle United logo staat op de andere linkerkant van de borst. Op de eerste foto is de shirtsponsor nog niet te zien maar op de tweede foto zie je naam van Wonga staan. Het nieuwe Newcastle United shirt 2017 is na lancering hier online te bestellen.

 

Newcastle United shirt 2017

Newcastle United thuisshirt 2017

Newcastle United thuisshirt

De achterkant van dit nieuwe NUFC tenue is eveneens voorzien van de verticale banen maar heeft een groot zwart vlak op het midden van de rug. Hier komt uiteraard het rugnummer en naam van de speler te staan. Dit grote vlak loopt aan de bovenkant en onderkant uit in een punt. Net onder de kraag zijn met gouden letters de initialen NUFC in de stof verwerkt.

NUFC kit 2017

Newcastle United shirt 2017, 2.7 out of 5 based on 6 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*