New Balance Visaro 2.0 Navy

New Balance Visaro 2

Afgelopen week heeft New Balance zijn nieuwe Visaro 2 en Furon voetbalschoenen bekend gemaakt. Mogelijk plaatsen wij deze nog later dit weekend. Vandaag willen we jullie alvast en blik laten werpen op de volgende kleurencombinatie van de New Balance Visaro 2. Deze heeft een donkerblauwe basis en is afgewerkt met een lichtblauwe kleur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

New Balance Visaro 2

De bovenkant van de schoen is voorzien van Vari-Zone Ariaprene materiaal. De lichtblauwe kleur komt ook licht door het donkere materiaal heen wat het een mooi effect geeft. De schoen is afgewerkt met donkere veters. Op de lip stat bovenaan de naam Visaro. Deze is ook achterop de hak zichtbaar. De lichtblauwe kleur is gebruikt voor de grote N van New Balance die op de buitenkant van de schoen staat.

New Balance Visaro 2

new balance visaro 2 navy blue

New Balance

Op de binnenkant van de voet staan op de zijkant van de enkel de letters NB. Het frame is ook voorzien van een lichtblauw en zwart randje. De onderkant van deze schoenen zijn voorzien van dertien noppen. Op de lichtblauwe inlegzool staat de tekst Fresh Foam. Wij vinden deze uitvoering van de Visaro echt prachtig !! Complimenten aan New Balance. Deze NB voetbalschoenen zijn na lancering hier online te bestellen.

visaro 2 dark navy

New Balance Visaro 2 Navy

 

New Balance Visaro 2.0 Navy, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*