Nederlands Elftal trainingsshirts 2018

Nederlands Elftal shirt 2018

Opnieuw een primeur !! Vandaag kunnen wij jullie exclusief de eerste foto's van de nieuwe Nederlands Elftal collectie 2018 laten zien. Met nog een minimale kans op een WK ticket speelt het Nederlands Elftal in oktober opnieuw twee zeer belangrijke wedstrijden. Deze moeten gewonnen worden om überhaupt nog een kans te maken op plaatsing.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Nederlands Elftal trainingsshirts 2018

Op Oranje het nu wel of niet gaat halen, Nike zal komende lente deze nieuwe Nederlands Elftal trainingsshirts 2018 officieel bekend maken. Wij verwachten deze nieuwe Oranje kleding vanaf eind april 2018 hier online te koop. Als eerste laten we jullie het zwarte Nederlands Elftal trainingsshirt 2018 zien. Dit voetbalshirt zal voornamelijk gedragen worden tijdens de trainingen van Oranje. Dit shirt heeft een ronde hals en over de mouwen zijn oranje gekartelde strepen te zien. Op de borst staat links het logo van de KNVB en op de andere kant een oranje Nike Swoosh. Hoofdsponsor ING is met witte letters op de buik gedrukt. De achterkant van dit Nederlands Elftal shirt 2018 is volledig zwart.

Nederlands Elftal shirt 2018

Nederlands Elftal VaporKnit Strike Drill Top 2018

Op de tweede foto laten we jullie de Nike VaporKnit Drill Top zien met lange mouwen. Ook nu is de basis zwart en zijn de mouwen opnieuw voorzien van de VaporKnit print in de kleur Safety Orange. De bovenkant van deze drill top is afgewerkt met een rits en heeft vanuit de nek een brede oranje baan naar de schouders lopen. Ook hier zien we opnieuw het logo van de KNVB en de naam van ING.

Nederlands Elftal VaporKnit Strike Drill Top 2018

Nederlands Elftal Drill Top 2018

De “gewone” uitvoering van de drill top heeft dezelfde basis als het eerste trainingsshirt. hier lopen de oranje strepen over de mouwen maar tot de helft.

Nederlands Elftal dril top 2018

Nederlands Elftal trainingspak 2018

Het Nederlands Elftal trainingspak 2018 bestaat uiteraard uit een jack met rits en zakken en een trainingsbroek met oranje details. Hoofdsponsor ING staat nu met kleine letters onder de KNVB badge.

Nederlands Elftal trainingspak 2018

Nederlands Elftal pre-match top 2018

Dan nog een bijzonder shirt uit de nieuwe collectie. Dit is zeer waarschijnlijk het nieuwe Nederlands Elftal warming-up shirt 2018, ook wel bekend als pre-match top. Dit shirt lijkt in de basis wel erg veel op het uitshirt van 2006/2007. Dat shirt was weer gebaseerd op het NL uitshirt van 1905. Dit shirt heeft een witte basis en ook een ronde hals. Over de voorkant gaat van rechtsonder naar linksboven een brede Nederlandse vlag met op de borst het logo van de KNVB. De Nike Swoosh en naam van ING zijn blauw en de ING leeuw is oranje. De achterkant van dit warming-up shirt is volledig wit.

 

Nederlands Elftal pre-match top 2018

Nederlands Elftal uitshirt 2018

De laatste twee foto’s die we nu laten zien zijn die van een Nederlands Elftal bal. Niet echt bijzonder zul je denken maar er is meer. Deze bal vormt namelijk de basis voor het nieuwe Nederlands Elftal uitshirt 2018. Deze bal heeft namelijk dezelfde kleur als het nieuwe uitshirt gaat krijgen. Nike heeft deze kleur de naam Polarized Blue gegeven. Al deze nieuwe Nederlands elftal kleding 2018 is na lancering hier te koop in de Unisportstore fanstore van Oranje.

Nederlands Elftal bal uit 2018

Nederlands Elftal trainingsshirts 2018, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*