Nederlands Elftal shirt 2018

Nederlands Elftal thuisshirt 2018

Primeur !! Dit is het nieuwe Nederlands Elftal shirt 2018. Dit nieuwe shirt zal Oranje mogelijk al voor het eerst dragen op 23 maart tijdens de vriendschappelijke wedstrijd thuis tegen Engeland. Met een nieuw shirt en een nieuwe selectie zal de kersverse bondscoach gaan bouwen aan een team voor het EK van 2020. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Nederlands Elftal shirt 2018

Dit nieuwe Nederlands Eftal thuisshirt 2018 is gebaseerd op het Nike Vapor template. Natuurlijk speelt dit elftal zijn thuiswedstrijden in een oranje voetbalshirt. Meest opvallende aan dit shirt zijn de mouwen. Over de gehele lengte zitten verticale strepen. De onderkant van de mouwen hebben een donkere oranje kleur, de bovenkant is lichter. Op de borst staat links het klassieke zwarte logo met de leeuw en daarboven de afkorting KNVB. Op de andere kant zien we een zwarte Nike Swoosh. De binnenkant van het shirt heeft in de nek een zwart kroontje en brede zwarte streep.

Nederlands Elftal shirt 2018

Nederlands Elftal thuisshirt 2018

De onderkant van het shirt is links voorzien van een Nike Authentic badge. De gehele voorkant heeft dunne horizontale strepen in de stof verwerkt. De bovenkant is afgewerkt met een brede v-hals. De achterkant van dit Nederlands Elftal thuisshirt 18/19 heeft hetzelfde design. Op de zwarte streep in de nek is een witte Nederlandse leeuw te zien. De gehele nieuwe Nederlands Elftal collectie zal na lancering hier online te koop zijn.

Nederlands Elftal thuisshirt 2018

Nederlands Elftal shirt 18-19

 

Nederlands Elftal shirt 2018, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*