Nederlands Elftal Pre Match shirt 2016

Nederlands Elftal trainingsshirt 2016

EXCLUSIEF en alleen bij Voetbalshirtjes.com zie jij als eerste het nieuwe Nederlands Elftal Pre Match shirt 2016. Dit nieuwe Oranje shirt is onderdeel van de nieuwe Nederlands Elftal collectie die normaal gesproken eind maart 2016 bekend gemaakt zal worden. Normaal gesproken zal deze lancering in het teken staan van het EK 2016 maar aangezien het Nederlands Elftal al zijn kansen heeft verkeken zal Oranje dit shirt mogelijk alleen dragen voorafgaande enkele vriendschappelijke wedstrijden en kwalificatiewedstrijden voor het WK 2018. Uitgaande van het positieve zal Turkije nog een wedstrijd verliezen, Oranje alles winnen zo alsnog in aanmerking komen voor een play-off wedstrijd voor kwalificatie van het EK 2016.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)

Nederlands Elftal Pre Match shirt 2016

Dit nieuwe Nederlands Elftal pre-match trainingsshirt 2016 heeft als basis de opvallende kleur clearwater. Deze kleur zal ook gebruikt gaan worden voor de details van het nieuwe Nederlands Elftal uitshirt 2016. Dit trainingsshirt is aan de bovenkant afgewerkt met een ronde hals. Zowel de voorkant als de achterkant is voorzien van een grafische print met horizontale strepen. Hierin zijn weer brede verticale banen verwerkt die om en om verspringen met de kleur oranje (moeilijk zichtbaar).

Nederlands Elftal Pre match shirt 2016

Nederlands Elftal EK 2016 trainingsshirt

Op de linkerborst is opnieuw het klassieke logo van de KNVB te zien met daarop de oranje leeuw. Op de voorkant staat met witte letters de naam van KNVB hoofdsponsor ING. Over de schouders van dit Nederlands Elftal shirt 2016 gaat een brede baan in de kleur oranje. Op de achterkant is bovenaan met oranje letters de naam Nederland te zien. Dit shirt maakt natuurlijk gebruik van de Nike Dri-Fit techniek die zorgt voor een optimale ventilatie tijdens het sporten. De nieuwe Nederlands Elftal collectie 2016 zal na lancering hier online te koop zijn.

 

Nederlands Elftal Pre match shirt EK 2016

 

Nederlands Elftal Pre Match shirt 2016, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*