Messi Nemeziz 17.1 White – Solar Orange

Messi Nemeziz voetbalschoenen

Op korte termijn zal Adidas ook de eerste persoonlijke Lionel Messi Nemeziz voetbalschoenen op de markt brengen. Deze eerste uitvoering zal zwart zijn en wij laten je op korte termijn de eerste foto's zien. Maar vandaag kijken we al wat verder vooruit en tonen jullie exclusief de eerste foto's van de Adidas Messi Nemeziz 17.1 voetbalschoenen die begin september 2017 bekend gemaakt zullen worden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)

Messi Nemeziz 17.1

Deze nieuwe Messi voetbalschoenen zijn voorzien van een wit frame met transparante noppen. Ook de bovenkant van de schoen is voornamelijk wit/grijs en heeft strepen op de neus en hak. Afgelopen week werden de eerste Nemeziz voetbalschoenen bekend gemaakt. De naam Nemeziz was hier te zien op de elastische randen. Die naam is bij deze uitvoering vervangen voor de naam Messi. Deze zie met zwarte letters terug over de bovenkant en zijkanten van de schoen. Op de elastische rand op de enkel staat geen tekst. De buitenkant van de voet is voorzien van drie korte Solar Orange Adidas strepen.

adidas nemeziz 17 pyro storm

Messi voetbalschoenen 2017

Op de binnenkant van de schoen zie je naast de naam Messi ook het logo van de voetballer staan. Met kleine oranje letters staat de tekst Agilty Bandage gedrukt. De schoen is bovenop afgewerkt met witte veters.

nemeziz 17

Messi Nemeziz

Op de hak van de schoen is met oranje letters het Adidas logo en de naam Nemeziz te zien. Als we de schoen van de bovenkant bekijken zie we een zwarte inlegzool met oranje Messi logo. Dit logo komen we ook tegen op de onderkant van de schoen. Deze heeft elf transparante noppen. Wil jij de nieuwste Nemeziz of Messi Nemeziz voetbalschoenen als eerste kopen? Dat kan. Bekijk dan na lancering hier het gehele assortiment.

adidas nemeziz pyro storm

Nemeziz_17.1

Adidas Nemeziz 17

 

 

Messi Nemeziz 17.1 White - Solar Orange, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*