Mercurial X Proximo Total Orange

MercurialX Total Orange

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Nadat vorige week al de nieuwe veldvoetbalschoenen van Nike uit het Floodlights pack bekend werden gemaakt, zal op korte termijn ook de FootballX serie voor in de zaal en Turf bekend gemaakt worden. Ook deze zijn onderdeel van het Nike Floodlights Glow Pack. Als eerste laten we jullie de Nike Mercurial X Proximo Total Orange schoenen zien.

Mercurial X Proximo Total Orange

Op de foto’s zie je de Mercurial X IC uitvoering geschikt voor indoor gebruik. Deze Mercurials zijn voorzien van een oranje zool met brede oranje rand rondom het midden en achterste gedeelte van de schoen. De brede rand heeft op de binnenkant van de voet een viertal inkepingen. Op de binnenkant van de voet zit een klein Nike teken. Op de buitenkant is de naam Mercurial te zien op de zijkant van de enkel. Op de neus zit een grote Nike Swoosh. De schoen is afgewerkt met een Nike Flyknit sok.

Nike Mercurial X Kopen

nike-mercurial-x-floodlights-pack

nike-mercurial-x-total-orange-floodlights-pack

Nike Floodlights Pack

Deze Nike Mercurial X voetbalschoenen zijn op de bovenkant afgewerkt met eveneens oranje veters. Achterop de hak zit een extra oranje laag met de naam Nike op de rand van de zool. Op de inlegzool is de naam Mercurial te lezen. De nieuwe Nike FootballX voetbalschoenen uit het Floodlights Pack zijn na lancering hier online te bestellen.

 

mercurial-x-total-orange

mercurial-x-floodlights-pack

nike-mercurial-x-total-orange

Mercurial X Proximo Total Orange, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*