Mercurial Superfly V Armory Blue

Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen

Vandaag geven wij jullie al een voorproefje op het nieuwe seizoen met de eerste Nike Mercurial voetbalschoenen 17/18. Wij laten jullie namelijk de eerste foto's zien van de Nike Mercurial Superfly V en Nike Mercurial Vapor XI in de kleuren Armory Blue en Armory Navy. Deze nieuwe Nike voetbalschoenen zullen vanaf augustus 2017 hier te bestellen zijn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Mercurial Superfly V Armory Blue

Als eerste tonen wij jullie jullie de Nike Mercurial Superfly V uitvoering. Deze schoen is voorzien van een grijs frame met transparante noppen op de onderkant. Het achterste gedeelte en de sok heeft de Nike kleur Armory Blue. Het voorste gedeelte heeft voornamelijk de kleur Armory Navy in combinatie met de gestreepte Armory Blue kleur. De schoen is afgewerkt met een grote Nike Swoosh op de buitenkant en neus van de schoen. Deze heeft een lichte rood/roze kleur. Deze kleur is ook gebruikt voor de naam Mercurial op de buitenkant van de enkel. Op de bovenkant zitten lichtblauwe veters.

Nike Mercurial Superfly V Armory Blue

 

Mercurial Vapor XI Armory Blue

De tweede foto die we jullie laten zien heeft dezelfde kleurencombinatie en betreft de Nike Mercurial Vapor XI uitvoering. Bij dit model is gekozen voor een ander materiaal op de bovenkant van de schoen en loopt het gestreepte patroon iets verder door naar achteren. De Mercurial Vapor uitvoering betreft een laag model. Deze nieuwe Mercurials zullen komende zomer na lancering hier te koop zijn.

 

 

mercurial vapor 11 armory blue

nike mercurial vapor 11 armory blue

Mercurial Superfly V Armory Blue, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*