Mercurial Superfly University Red

Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen

EXCLUSIEF !! Dit zijn de eerste foto's van de Nike Mercurial Superfly University Red voetbalschoenen 2017. Deze Mercurials zullen zeer waarschijnlijk eind oktober 2017 bekend gemaakt worden en vanaf begin november hier te koop zijn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Mercurial Superfly University Red

Deze nieuwe Mercurial Superfly University Red voetbalschoenen zijn als basis voorzien van een zwarte frame. Naast de kleur University Red is ook de kleur Bright Crimson gebruikt. Het achterste gedeelte en de sok hebben de donkerste kleur rood en loopt naar voren over in de lichtere kleur. Op de buitenkant van de enkel staat met zwarte letters de naam Mercurial. Over de neus gaat een grote zwarte Nike Swoosh.

Nike Mercurial Superfly University Red

Mercurial Superfly

De onderkant van de schoenen is ook zwart en heeft elf transparante rode noppen. De veters hebben de donkere kleur rood. Op de inlegzool is de naam Mercurial ook te zien.

 

Mercurial Superfly 2018 University Red

 

Nike Mercurial Superfly kopen:

Unisportstore

Voetbalshop.nl

 

Nike Mercurial Superfly Red

University Red

De binnenkant van de voet heeft met grote zwarte letters de naam Nike gedrukt staan. Op de enkel staat de tekst Flyknit en de letters ACC (All Conditions Control). Je koopt de nieuwste Nike Mercurial voetbalschoenen altijd als eerste hier online.

mercurial Superfly University red

Mercurial Superfly University Red, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*