Mercurial Superfly Gamma Blue – Obsidian

Nike Mercurial Gamma Blue Obsidian

Eind oktober zal Nike deze nieuwe Mercurial Superfly Gamma Blue - Obsidian voetbalschoenen op de markt brengen. De lancering van deze blauwe Mercurials komt mogelijk samen met de lancering van de University Red uitvoering die we jullie enkele weken geleden al lieten zien. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Mercurial Superfly Gamma Blue

Deze nieuwe Mercurial voetbalschoenen 2017 zijn voorzien van een lichtblauw frame. De voorkant van deze schoenen hebben dezelfde kleur voorzien van dunne donkerblauwe strepen. Deze donkere kleur blauw is gebruikt voor de achterkant en hoge sok van de schoen. Ook de veters hebben deze donkere kleur. Met witte letters is de naam Mercurial op de buitenkant van de enkel gedrukt. Over de buitenkant van de voet en de neus gaat een grote witte Nike Swoosh.

nike mercurial Superfly Obsidian - Gamma Blue

mercurial superfly gamma blue

Mercurial Superfly Obsidian

De binnenkant van de voet is voorzien van grote witte letters die de naam Nike vormen. Op de enkel staat de naam Flyknit met daarnaast de letters ACC (All Conditions Control). Op de volgende foto is goed te zien dat de hak volledig blauw is. De binnenkant van de schoen heeft een lichtblauwe inlegzool met de naam Mercurial. De onderkant is voorzien van een transparant frame met elf ovale noppen. Ook is een donkerblauwe Nike Swoosh te zien. Je koopt deze nieuwe voetbalschoenen na lancering hier online bij Unisport.

mercurial superfly blue 2017

mercurial superfly obsidian blue

mercurial superfly obsidian - gamma blue

Mercurial Superfly Gamma Blue - Obsidian, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*