Mercurial Superfly CR7 Chapter 6

Ronaldo voetbalschoenen 2018

Op korte termijn zal Nike de nieuwste Mercurial Superfly CR7 Chapter 6 voetbalschoenen officieel bekend maken. Onder de naam "Pride of Portugal" zal dit zesde deel op de markt komen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)

Mercurial Superfly CR7 Chapter 6

Deze Cristiano Ronaldo voetbalschoenen hebben van Nike officieel de kleuren Clear Jade & Metallic Vivid Gold gekregen. Voor de ze Ronaldo voetbalschoenen is natuurlijk gebruik gemaakt van het Mercurial Superfly 6 ontwerp. De onderkant van de schoen heeft een klein zwart frame op de hak met vier noppen. De voorkant heeft een frame met zeven noppen. De onderkant en zijkanten hebben als basis de zee groen/blauwe kleur. Op de buitenkant van de hak staat de C van Cristiano Ronaldo.

Mercurial Superfly CR7 Chapter 6

Pride of Portugal

De bovenkant van deze CR7 voetbalschoenen hebben een zwarte sok en zwarte veters. Op de binnenkant van de voet zit een gouden Portugese Nike Swoosh. De bekende afkorting CR7 zien we in het rood op de voorkant van de sok. De rode kleur is ook gebruikt voor de de inlegzool. Over de neus van de voet gaat ook een grote gouden Nike Swoosh. Op de hak van de schoen staat met gouden letters de naam Mercurial.  Deze nieuwe Cristiano voetbalschoenen zullen na bekendmaking hier online te koop zijn.

Nike Mercurial Superfly CR7

Mercurial Superfly Proud of portugal CR7

Ronaldo Mercurial Superfly

 

 

 

Mercurial Superfly CR7 Chapter 6, 3.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*