Mercurial Superfly 6 Black

Mercurial Superfly VI

Begin februari heeft Nike de eerste oranje uitvoering van de nieuwe Mercurial Superfly 6 voetbalschoenen bekend gemaakt. Deze oranje versie is inmiddels hier te koop. Begin maart zal ook de tweede kleurencombinatie verkrijgbaar zijn. Wij laten jullie nu al de eerste foto's zien.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Mercurial Superfly 6 Black

Deze foto’s tonen jullie de Mercurial Superfly 6 Elite uitvoering. Rond de hak zit een rond frame met vier hoekige noppen. Het onderstel rond de voorkant van de voet heeft zeven noppen. De gehele bovenkant van de schoen is verder zwart. Vanaf de tenen lopen schuine strepen door naar achteren. Op de hak staat een grote oranje letter M van het type Mercurial. Deze naam is ook met witte letters in de letter M verwerkt. De slogan Engineering for Speed staat eronder.

Nike Mercurial Superfly 6 Black

Superfly 6

De veters zijn eveneens zwart. Op de binnenkant van de voet zien we een oranje Nike Swoosh met de tekst Flyknit en de letters ACC eronder. Over de neus van de schoen gat eveneens een oranje Nike Swoosh. Op de voorkant van de sok staat de tekst Superfly360. De oranje kleur zien we ook terug op de inlegzool. Hierop staat opnieuw de letter M gedrukt en de nam Nikegrip. Je koopt deze nieuwe Nike Mercurial VI voetbalschoenen 2018 na lancering hier online.

Mercurial Superfly VI

Nike Mercurial Superfly VI Black Total orange

Nike Mercurial Superfly 6

Mercurial Superfly_6

Mercurial Superfly 6 Black, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*