Manchester United thuisshirt 17/18

Manchester United shirt 2018

Verschillende foto's en geruchten gingen al enige tijd over het internet maar vandaag kunnen wij jullie exclusief laten weten dat dit inderdaad het nieuwe Manchester United thuisshirt 17/18 zal zijn. Wij hebben de eerste officiële foto's. Ook komend seizoen speelt de club van Pogba en Blind in voetbalshirts van het merk Adidas.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.4/5 (7 votes cast)

Manchester United thuisshirt 17/18

Op deze foto’s tonen wij jullie de Adizero wedstrijduitvoering van het nieuwe Manchester United thuisshirt 17/18. De Adizero versie is de duurste variant die ook echt door de spelers gedragen zal worden. Natuurlijk speelt Manchester United ook komend seizoen in een rood voetbalshirt. Dit tenue heeft een klassieke uitstraling met ronde afsluitbare hals voorzien van twee knopen. Op de schouders zitten drie witte korte Adidas strepen. De rode mouwen zijn onderaan afgewerkt met een zwart en witte rand. Op de borst zien we links het bekende Manchester United logo en rechts het Adidas logo in het wit. Op het midden staat het grote logo van Chevrolet met de naam van het merk eronder.

Manchester United 17/18 home kit

Manchester United shirt 2018

De achterkant van dit Manchester United shirt is volledig rood. Op de rug zijn de ventilerende gaatjes goed te zien. In dit nieuwe MUFC shirt hoopt de club weer mee te kunnen doen om de titel van de Premier League. Je koopt de nieuwste Manchester United shirts na lancering hier online.

manchester united uitshirt 2018

manchester United 17-18 kit

 

Manchester United thuisshirt 17/18, 3.4 out of 5 based on 7 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*