Manchester City third kit 2018

Manchester City 3rd kit

Vandaag kunnen we jullie ook als eerste de nieuwste foto's laten zien van het Manchester City third kit 2018 van Nike. Dit shirt zal MCFC dragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)

Manchester City third kit 2018

Ook dit Manchester City Champions League uitshirt 2018 heeft een grafische print op de mouwen en voorkant. Alle Europese Nike voetbalshirts zijn afgewerkt met een ronde hals. Nike heeft dit shirt officieel de kleuren Outdoor Green en Field Blue gegeven. De lichtblauwe strepen op de schouders hebben ook weer enkele donkere streepjes. Dezelfde lichte kleur blauw is ook gebruikt voor shirtsponsor Etihad en de Nike Swoosh op de linkerkant van de borst. Verder zien we op de voorkant het klassieke Manchester City logo.

Manchester City third kit 2018

Manchester City Champions League shirt 2018

In dit nieuwe Champions League shirt hoopt de club uit Manchester weer een serieuze kans te maken op de titel. De achterkant heeft dezelfde print en is onderop voorzien van de naam City. Deze is met grote letters in het materiaal verwerkt. Dit nieuwe MCFC tenue koop je na lancering hier online.

Manchester City 17-18 third kit

Manchester City third kit 2018, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*