Manchester City third kit 2017

Manchester City 16-17 3rd kit

Nu de start van de Champions League steeds dichterbij komt, worden ook de laatste nieuwe voetbalshirts 2016/17 bekend gemaakt. Zo geven wij jullie vandaag de wereldprimeur van het nieuwe Manchester City Third kit 2017. Dit 3e Manchester City shirt 2017 zal voornamelijk worden gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.5/5 (2 votes cast)

Manchester City third kit 2017

Naast de Champions League zal dit shirt ook gebruikt worden voor enkele Engelse FA Cup wedstrijden. Dit nieuwe MCFC shirt 2017 is aan de bovenkant afgewerkt met een v-hals. Net als bij het thuisshirt en uitshirt zit rond de nek een extra rand. Omdat deze dezelfde kleur heeft als de vlakken op de schouders is deze moeilijk te zien. Ook het bovenste gedeelte van de voorkant is voorzien van deze kleur. Nike heeft deze kleur de naam Safety Orange gegeven. Op de linkerborst is het oude Manchester City logo te zien. Op de andere kant staat een witte Nike Swoosh. Shirtsponsor Etihad Airways is met witte letters op de voorkant gedrukt. De voorkant van dit Manchester City shirt is voorzien van horizontale strepen. Deze zijn op de borst dun en lopen naar onderen over in bredere strepen. Ook de kleur Safety Orange loopt langzaam over naar de kleur Persian Violet. Over de zijkanten gaat een brede zwarte streep.

Manchester City third kit 2017

MCFC 3rd kit 16-17

Ook de achterkant van dit Manchester City third kit 2017 heeft horizontale strepen. De mouwen en en schouders lopen in dezelfde kleur naar elkaar over. In de nek van het shirt staat de naam City. Dit nieuwe Champions League voetbalshirt 2017 is na lancering hier online te koop.

Manchester City 3rd kit 16-17

Manchester City third kit 2017, 2.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*