Magista Obra Laser Orange

Nike Magista Obra 2

nadat we jullie vorige week al de Tiempo Legend VII Laser Orange lieten zien en eind 2016 al een eerste indruk gaven van de Mercurial Superfly, laten we jullie kort voor de release ook alvast de Nike Magista Obra Laser Orange voetbalschoenen 2017 zien.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)

Magista Obra Laser Orange

Deze nieuwe Magista Obra Laser Orange voetbalschoenen zijn voorzien van een zwart frame. Rond de enkel zit een zwart vlak. Op de buitenkant van de voet loopt dit vlak over in lichte schuine zwarte strepen. Hier overheen gaat een grote zwarte Nike Swoosh met witte rand. De neus en zijkanten hebben verder de kleur Laser Orange. In de sok komt deze kleur met het zwart samen. De veters zijn zwart.

Magista Obra laser orange

Magista Obra 2

Op de binnenkant van de enkel zie jee een kleinere uitvoering van de Nike swoosh. Op de zijkant van de enkel staat verder de naam Flyknit en de letters ACC. Op de onderkant zien we verder dertien geel/groene transparante noppen. Ook de inlegzool heeft deze felle kleur. Op de hak zien we de naam Magista staan. Wij verwachten deze nieuwe voetbalschoenen vanaf begin juli 2017 hier online te koop.

magista obra II laser orange

magista obra 2 laser orange

 

Magista Obra Laser Orange, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*