Magista Obra Black 2017

Nike Black Pack

Eerder deze week lieten we jullie al de nieuwe Mercurial Superfly voetbalschoenen zien uit het nieuwe Black Pack van Nike. Vandaag ook de eerste foto's van de zwarte Nike Magista Obra 2 voetbalschoenen uit dit Pack. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Magista Obra Black

Deze nieuwe zwarte Nike Magista Obra II voetbalschoenen zijn als basis voorzien van een wit frame. Het bovenste gedeelte rond de voet heeft een zwarte basis. Op de buitenkant van de voet zitten halverwege schuine grijze strepen. Rond de hak gaat het over in een grijs vlak. Op de zijkant zien we een grote witte Nike Swoosh. De sok heeft ook een donkere zwarte kleur. De onderkant van de schoen is voorzien van tien groene transparante noppen en drie ovale zwarte noppen.

Nike Magista Obra Black 2017

Magista Obra 2

Op de binnenkant van de voet zijn de schuine grijze strepen niet meer te zien maar alleen een grijs vlak rond de enkel. Hierop staat een kleinere witte Nike Swoosh met erboven de tekst Flyknit en de letters ACC. De schoen is bovenop afgewerkt met zwarte veters. De neus en zijkanten hebben een bobbelige structuur. Op de hak van de schoen staat met witte letters de naam Magista over het grijze vlak gedrukt. De zwarte inlegzool is voorzien van witte tekst. Deze nieuwe zwarte voetbalschoenen 2017 uit het Nike Black pack kun je na lancering hier online bestellen.

Magista Obra II Black Pack

Magista Obra zwart

Nike magista Obra 2 Black

Magista Obra Black

Magista Obra Black 2017, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*