Juventus thuisshirt 2018

Juventus shirt 2018

Al een aantal maanden gaan er verschillende foto's rond van het nieuwe Juventus thuisshirt 2018. De Aziatische kopieën van dit tenue benaderde aardig de werkelijkheid. Vandaag tonen wij jullie de foto's van de "Authentic" uitvoering van dit nieuwe Juventus shirt 17/18. Ook komend seizoen speelt de Italiaanse landskampioen in voetbalshirts van het merk Adidas.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (4 votes cast)

Juventus thuisshirt 2018

De Oude Dame speelt ook komend seizoen natuurlijk in een shirt met zwarte en witte verticale strepen. De bovenkant heeft een Y-vormige witte hals met een knoopje om deze af te sluiten. De mouwen zijn eveneens gestreept maar hebben onderaan een witte rand. Shirtsponsor Jeep staat met witte letters op de borst, afgewerkt met een zwart randje. Het nieuwe Juventus logo is natuurlijk te zien op de borst met daarboven de drie gouden sterren. Ook het Adidas logo op de borst is goud van kleur. De bekende Addias strepen zijn te vinden op de zijkanten van het shirt. Onderaan zien we de naam “Adizero”staan, een verwijzing naar de Authentic versie.

Juventus thuisshirt 2017 - 2018

Juventus shirt 2018

In tegenstelling tot eerdere Juventus shirts heeft deze uitvoering geen zwart of wit vlak maar een brede zwarte baan op de rug. Hierop zal het rugnummer en de naam van de speler te zien zijn. Op deze foto zie je ook goed de ventilerende gaatjes. Dit nieuwe Juventus shirt 2018 is na lancering hier online te koop.

 

juventus shirt 2018

Juventus thuisshirt 2018, 3.8 out of 5 based on 4 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*