Juventus Champions League shirt 2018

Dit is het nieuwe Juventus Champions League shirt 2018 van het merk Adidas. De kersverse kampioen van Italie zal dit uitshirt dragen tijdens de Champions League en Italiaanse Beker uitwedstrijden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Juventus Champions League shirt 2018

Dit nieuwe Juve shirt is een van de mooiste voetbalshirts voor komend seizoen, althans dat vinden wij. Het design van dit shirt zal Adidas gebruiken voor meerdere Europese voetbalshirts. Dit shirt heeft een zwarte basis met een ronde hals. In de stof zijn allemaal vertica strepen verwerkt doormiddel van kleine bolletjes. In de nek van het shirt staat de tekst “For the Oceans” wat een verwijzing is naar het gebruik van plastic afval. Het nieuwe Juventus logo is met geel te zien op de borst. Op de andere kant staat het Adidas logo in dezelfde kleur. De zijkanten zijn voorzien van drie gele Adidas strepen. Ook de naam van hoofdsponsor Jeep heeft deze kleur.

Juventus third shirt 2018

Juventus third kit 2018

Dit nieuwe Juventus third kit 2018 zal gedragen worden in combinatie met een zwart broekje en zwarte kousen. Ook deze zijn voorzien van gele accenten. Dit Juventus voetbalshirt is nu al hier direct te bestellen.

Juventus third shirt 2018

juventus tenue 2018 champions league

 

Juventus Champions League shirt 2018, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*