Juventus trainingsshirts 2017/18

Juventus shirt 2017

Vandaag kunnen we jullie een tweetal nieuwe Juventus trainingsshirts 2017/18 laten zien van het Duitse merk Adidas. Deze nieuwe Juventus collectie zal vanaf begin mei 2017 hier online te bestellen zijn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (2 votes cast)

Juventus shirt 2017

Het eerste shirt dat we jullie laten zien zal zeer waarschijnlijk worden gedragen in aanloop naar de thuiswedstrijden die Juventus speelt in de Italiaanse Serie A. Dit Juventus shirt 2017 is wit en aan de bovenkant afgewerkt met een v-hals. Vanaf de hals gaan er drie donkerblauwe Adidas strepen over de schouders en mouwen over het shirt. Rond de nek zit een extra dun geel randje. Op de borst staat rechts een blauw Adidas logo en op de andere kant het oude klassieke Juventus logo. De vraag is of dit oude logo nog vervangen gaat worden voor het nieuwe ontwerp. De achterkant van het shirt is wit en heeft onderaan een dun blauw randje.

Juventus shirt 17/18

Juventus trainingsshirt

Het tweede Juventus trainingsshirt 2017/18 heeft officieel de kleur Blue night. Ook dit shirt is voorzien van een v-hals. Omdat de Adidas strepen over de schouder en mouwen ook een donkerblauwe kleur hebben, vallen ze niet zo op. In de nek zien we ook nu weer een dun randje. Dit randje heeft officieel de kleur Bold Gold. Deze kleur zal ook als basis gebruikt worden voor het nieuwe Juventus uitshirt 2017. De voorkant van dit shirt heeft een wit Adidas logo en eveneens het oude Juve logo. Onder dit logo staat de naam van hoofdsponsor Jeep. Bekijk hier het meest complete assortiment Juventus voetbalshirts.

Juventus maglia 2017

 

Juventus trainingsshirts 2017/18, 2.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*